пʼятницю, 22 грудня 2017 р.

Мандрує світом Миколай

Мабуть найочікуваніший день у нашої малечі 19 грудня. В цей день кожен маленький хлопчик, або дівчинка отримує подарунок від Святого Чудотворця Миколая. А дорослі організують для дітей веселе свято – з іграми, танцями та солодощами.




Ми ж в цей день встигли і своїх учнів  пригостити ласощами,  і вихованців Плетеноташлицького садочку "Берізка" привітати цікавим дійством.  Святий Миколай, разом зі своїми помічниками янголятами, переглянув книгу слухняних учнів і не дуже, підкорегував її і пригостив усіх смачними цукерками.  Дітвора теж не залишила гостей без подарунків. Вони заспівали йому пісень, розказали віршів. а деякі навіть посиділи на колінах у старого чарівника.
 


Що учні, що вихованці садочка, що наші герої залишились задоволені та веселі. Ми з нетерпінням чекаємо новорічних свят, адже попереду найцікавіше...


P.S. Вкотре задоволена роботою своїх вихованців Семирога Ігорем, Кашул Вікторією та Інякіною Яною. Ця співпраця приносить щастя малюкам, а нашим учням задоволення та велику відповідальність . 

Немає коментарів:

Дописати коментар