середу, 21 березня 2018 р.

«Поезія – це завжди неповторність…»






Поезія… Чи потрібна нам у житті ця річ? Чи потрібно їй приділяти стільки часу? Чи, можливо, їй давно уже слід заблукати у минулому? Так, поезія безперечно потрібна нам у житті, потрібна як чисте повітря, як сонце, як їжа і вода, як спілкування… Поезія – це одна із тих небагатьох речей, які здатні змінювати світ на краще.








   До Всесвітнього дня поезії у Плетеноташлицькій школі був вільний мікрофон. Учні мали змогу вийти і виразно продекламувати вірш чи ознайомити з власною творчістю. 

У шкільній бібліотеці ознайомитись з вмістом полички «Поезія – це завжди неповторність…», де були представлені збірки  українських поетів минулого та сьогодення, серед яких автори нашого краю; на уроках літератури пройшли хвилинки поезії рідного краю. 






У житті все починається з чогось: річечка із струмочка, дерево із коріння. Так і в поезії твори  входять в наше життя з дитинства і залишаться з нами до кінця. Кожний знаходить в них щось своє, близьке і зрозуміле. Духовно бідною залишається та людина, якій байдуже поетичне слово.


Немає коментарів:

Дописати коментар